|
Share

Правителството на САЩ патентова Ебола през 2010 г. и сега притежава кръвта на всички жертви.

На същия ден, в който производителя на ваксини GlaxoSmith Kline е глобен $490 милиона от китайските власти, заради провеждане на незаконна схема за подкуп в Китай, медиите обявяват „изумително“ стартиране на човешки проучвания за ваксина срещу Ебола.

ИСКАТЕ ЛИ ДА ПОЗНАЕТЕ КОЙ ЩЕ ПРОИЗВЕЖДА ТАЗИ ВАКСИНА, ВЕДНЪЖ СЛЕД КАТО Е ПОДПЕЧАТАНА ЗА „ОДОБРЕНА?“
GLAXOSMITH KLINE, РАЗБИРА СЕ.

Същата компания, която също призна за масивна престъпна подкупна мрежа в Съединените щати, където рутинно са били извършвани углавни престъпления за раздаване на пари на над 40 000 лекари, които пробутват опасни ЛЕКАРСТВА с рецепта на пациенти.

Това е компанията, която сега – днес! – инжектира 60 „доброволци“ с експериментална ваксина Ебола.

СПОНТАННОТО РАЗРАБОТВАНЕ НА ВАКСИНА НАУЧНО НЕВЪЗМОЖНО „ОБИКНОВЕНО ЩЕ ОТНЕМЕ ГОДИНИ НА ЧОВЕШКИ ПРОУЧВАНИЯ ПРЕДИ ЕДНА НАПЪЛНО НОВА ВАКСИНА ДА БЪДЕ ОДОБРЕНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ“, СЪОБЩАВА БИ БИ СИ. „НО СПЕШНОСТТА НА ЕПИДЕМИЯТА НА ВИРУСА ЕБОЛА В ЗАПАДНА АФРИКА Е ТАКАВА, ЧЕ ТАЗИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ВАКСИНА Е БЪРЗО РАЗРАБОТЕНА С ЕДНА ИЗУМИТЕЛНА СКОРОСТ.“

Да, това е изумително, защото е невъзможно. Както вече знае всеки вирусолог свързан с ваксините, процесът на преминаване от една дива инфекция на Ебола до произвеждане на ваксина, готова за човешки изпитания, просто не може да бъде постигнат в рамките на няколко седмици или месеци.

ОЧЕВИДНО, ВСИЧКИ НИЕ ТРЯБВА ДА ВЯРВАМЕ, ЧЕ СЕ Е СЛУЧИЛО СПОНТАННО НАУЧНО ЧУДО – БУКВАЛЕН АКТ НА ВАКСИННА МАГИЯ – КОЯТО Е ПОЗВОЛИЛА ПРОИЗВОДСТВОТО НА КРИМИНАЛНАТА ВАКСИННА ИНДУСТРИЯ ДА ПРОПУСНЕ ДОСАДНИТЕ НАУЧНО-ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ ФАЗИ И ДА СЪЗДАДЕ ВАКСИНА, ГОТОВА ЗА ЧОВЕШКИ ИЗПИТАНИЯ САМО С РАЗМАХВАНЕ НА ВЪЛШЕБНА ПРЪЧИЦА.

„Първият от 60 здрави доброволци ще бъде инжектиран с ваксината“, казва днес Би Би Си, а хората, пробутващи ваксините, разбира се редят на опашка, за да възвестят ваксинното чудо, което спонтанно се появи пред тях като горящ храст.

Професор Адриан Хил, директор на Института Дженър в Оксфорд, който е начело на процеса, заявява:
„Това е забележителен пример за това колко бързо може да напредне нова ваксина в клиниката, като се използва международно сътрудничество.“

ПОЧТИ-ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВСИЧКО ТОВА Е СЦЕНАРИЙ ДАЛЕЧ ПО-ВЕРОЯТНО ОБЯСНЕНИЕ, РАЗБИРА СЕ, Е, ЧЕ ВСИЧКО ТОВА Е ПО ПРЕДВАРИТЕЛЕН СЦЕНАРИЙ: ИЗБУХВАНЕТО НА ЕПИДЕМИЯТА, МЕЖДУНАРОДНИЯ ВИК ЗА ПОМОЩ, ГЛАВОЛОМНО РАСТЯЩАТА ЦЕНА НА АКЦИИТЕ ЗА TEKMIRA (КОЯТО Е ПОЛУЧИЛА ФИНАНСОВИ ИНВЕСТИЦИИ ОТ МОНСАНТО), СПЕШНОТО ПОИСКВАНЕ ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА ВАКСИНА И СЕГА СПОНТАННОТО НАЛИЧИЕ НА ЧОВЕШКИ ПРОУЧВАНИЯ ЗА ВАКСИНАТА.

Всичко това е прекрасен сценарий от началото до края, изигран по-добре от Шекспирова трагедия на международната сцена. „Героите“ на този театър са предварително ръкоположени да бъдат фармацевтични и ваксинни компании и вече е написано в сценария, че ваксините ще бъдат обявени като животоспасяващи чудеса на съвременната наука, дори ако те заразяват хората и причиняват широко разпространени вреди, както се случва сега с млади момичета в Колумбия, които са били масово хоспитализирани след като са били инжектирани с HPV ваксини.

НЕВЕРОЯТНО, ОФИЦИАЛНИЯТ ОТГОВОР НА НАЛАГАЩИТЕ ВАКСИНИТЕ ЗДРАВНИ ВЛАСТИ В КОЛУМБИЯ Е, ЧЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ МОМИЧЕТА, КОИТО СТРАДАТ ОТ ПАРАЛИЗА, ПРОСТО „СИ ПРЕДСТАВЯТ“ СВОИТЕ СИМПТОМИ И СТРАДАТ ОТ „МАСОВА ИСТЕРИЯ.“

Очевидно е, че ваксините са създадени от боговете на съвременната наука – новият култ на нашия заблуден свят – тогава те трябва да са съвършени и безпогрешни.
Ето защо, всеки, който страда от страничните ефекти на такива перфектни ваксини, очевидно трябва да си въобразява разни неща. Такава е налудничевата догма на съвременните прдизводители на ваксини. Това ще бъде точно същото обяснение, отправено срещу всеки, който страда и от вредните ефекти на ваксината Ебола.

В КРАЯ НА КРАИЩАТА, ОТКРИВАНЕТО НА ВАКСИНАЛНИТЕ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ПРОСТО НЕ Е В СЦЕНАРИЯ, КОЙТО СЕ РАЗИГРАВА ПРЕД НАС. ПОРАДИ ТОВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ РАЗРЕШЕНО И ВСЕКИ ЧОВЕК, КОЙТО ДЕЙСТВИТЕЛНО СТРАДА ОТ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ, ЩЕ СЕ СМЯТА ВЕДНАГА ЗА ПСИХИЧНО БОЛЕН.

(Да, ето колко налудничева и Оруелска е станала ваксинната индустрия. Всички, които не се прекланят на вудуто на опасните ваксини се етикетират като психично болни и след това се лекуват с психиатрични лекарства. Индустрията на ваксини съвсем буквално се превърна в Култ към Небесна Порта на съвременната медицина …)

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ ВЕЧЕ ПРИТЕЖАВА ПАТЕНТА НА ЕБОЛА ТОЗИ ПЛАН СТАВА ДОРИ ОЩЕ ПО-ИНТЕРЕСЕН, КОГАТО РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ПАТЕНТ ЗА ЕБОЛА БЕШЕ ВРЪЧЕН НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ ПРЕДИ ЧЕТИРИ ГОДИНИ, ПРЕЗ 2010. ТОЗИ ПАТЕНТ, НОМЕР CA2741523A1, Е НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ .

Изненадващо, патентът твърди, че правителството на САЩ има право на собственост върху всички варианти на Ебола, които споделят 70% или повече от последователностите на протеин, описан в патента:
„[ПРИТЕЖАВА] … нуклеотидна последователност на най-малко 70% -99% идентичност към SEQ ID … „

Освен това, патентът също твърди, собствеността върху всеки и всички Ебола вируси, които са „отслабени“ или „убити“, което означава, че правителството на САЩ буквално претендира право на собственост върху всички Ебола ваксини. Това означава, разбира се, че правителството на САЩ може да изиска хонорари от всички Ебола ваксини.

Още по оруелски е фактът, че правителството на САЩ може да използва този патент да спре всички други изследвания за лечение на Ебола.

Патентен монопол дава на правителството на САЩ законно право да блокира всички не-ваксинни третирания, лечения или изследвания на Ебола .

СПОМНЯТЕ ЛИ СИ МАСИВНИТЕ ЛЕКАРСКИ ПРОТИВОРЕЧИЯ  С ГЕНА BRCA1, СВЪРЗАН С РаК на ГърдатА ПРИ ЖЕНИТЕ? ЕДНА КОРПОРАЦИЯ ЗАЯВИ ПАТЕНТНА СОБСТВЕНОСТ ВЪРХУ ГЕНА И СЛЕД ТОВА ИЗПОЛЗВА ТОЗИ ПАТЕНТ, ЗА ДА ИЗКЛЮЧИ ВСИЧКИ ДРУГИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, ТЕСТОВЕ ИЛИ ДИАГНОСТИКА НА РАК НА ГЪРДАТА, СВЪРЗАНИ С ТОЗИ ГЕН. КЪМ ДНЕШНА ДАТА, ПОЧТИ 20% ОТ ЧОВЕШКИЯ ГЕНОМ Е БИЛ ПОИСКАН КАТО „СОБСТВЕНОСТ“ ОТ КОРПОРАЦИИ, УНИВЕРСИТЕТИ И ДОРИ ПРАВИТЕЛСТВОТО. ПРОТИВОРЕЧИЕТО ОТИДЕ ЧАК ДО ВЪРХОВНИЯ СЪД НА САЩ, КОЙТО В КРАЙНА СМЕТКА РЕШИ, ЧЕ ЧОВЕШКИТЕ ГЕНИ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПАТЕНТОВАНИ.

Но решението на Върховния съд действително защити патентите на генни последователности за вируси и други патогени.

ИСТИНАТА НА ВЪПРОСА Е, ЧЕ ВСЕКИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА ГЕННИЯ ПАТЕНТ НА ЕБОЛА МОЖЕ ЗАКОННО ДА ИЗПОЛЗВА ТОЗИ ПАТЕНТ ДА СПРЕ ВСИЧКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ НА ЕБОЛА, ВКЛЮЧИТЕЛНО ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА НЕ-ВАКСИНАЛНИ МЕДИЦИНСКИ ЛЕЧЕНИЯ И ЛЕКАРСТВА.
Това е начинът, по който са подсилени лекарските монополи: чрез монополизиране на всички изследвания и всички „лекове“.

Нещо дори още по-плашещо, „собствеността“ над Ебола се простира до циркулиращата Ебола в телата на жертвите от нея. Когато д-р Кент Брантли беше преместен от Африка към грижите на CDC в Атланта, цялата сцена бе извършена под квази-правното основание, че правителството на САЩ „притежаваше“ циркулиращата Ебола в кръвта на д-р Брантли. Следователно, едно от първите неща, които са се случили, е било придобиването на кръвните му проби за архивиране и научно -изследователски фази от CDC и Министерството на отбраната на САЩ.

(САМО НАИВНИТЕ МАСИ МИСЛЯТ, ЧЕ ТОВА БЕШЕ ЗАРАДИ СПАСЯВАНЕТО НА ЖИВОТА НА ЕДИН ЛЕКАР. ИСТИНСКАТА МИСИЯ БЕШЕ ДА СЕ ПРИДОБИЕ ЩАМА НА ВИРУСА ЕБОЛА, ЦИРКУЛИРАЩ В ТЯЛОТО МУ И ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ВЪОРЪЖАВАЩО ИЗСЛЕДВАНЕ, ВАКСИННО ИЗСЛЕДВАНЕ И ДРУГИ НАУЧНО-ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ ЦЕЛИ).

Всеки заразен с Ебола в момента се счита, че притежава „държавна собственост“ под формата на патентован вирус
Това ни води до въпроса за карантината. Както целият свят е запознат до сега, целият народ на Сиера Леоне в момента е в лекарско военно положение, където жертвите на Ебола сега са преследвани като бегълци от врата до врата.

Същевременно, правителството на САЩ вече действа под изпълнителната заповед # 13674 на Обама, подписана на 31 юли 2014 г., която позволява на федералното правителство на САЩ да арестува и поставя под карантина всяко лице, което показва симптоми на инфекциозно заболяване. Тази заповед позволява на федералните агенти насилствено да арестуват и поставят под карантина всеки, който показва симптоми на: … Тежки остри респираторни синдроми, заболявания, които са свързани с треска и признаци и симптоми на пневмония или други респираторни заболявания, способни да се предават от човек на човек, и причиняващи или имат потенциал да причинят пандемия, или при инфекция са много вероятни да доведат до смърт или сериозна заболеваемост, ако не се контролират правилно.

Част от правния аргумент за оправдаване на такава карантина в случай на Ебола протича по следния начин:
Ако имате Ебола в тялото си, то вие сте в притежание на американската държавна собственост! Фактът, че вирусът се размножава в тялото ви, казано на правен език, е нарушение на патентното право. Тъй като предоставяте гостоприемна среда за размножаването на вируса, технически вие нарушавате федерални закони, които ограничават копирането и разпространението на патентовани собствености, които в този случай включват вируса Ебола.

Следователно, правителството има пълното право да ви „премести“ и да предотврати да не нарушавате патентно право чрез репликиране или разпространение на ТЯХНАТА интелектуална собственост (т.е. вируса Ебола).

За да не мислите, че този правен аргумент звучи безумно, просто помнете, че правната система е пълна с адвокати, които правят много по-безумни аргументи на дневна база, включително и аргумента, че човешките гени могат да бъдат патентовани.

А медицинските служители също правят луди, ирационални аргументи почти постоянно, включително и аргумента, че всички тези момичета в Колумбия, които страдат от гърчове и парализа от HPV ваксината, просто „си представят“ техните симптоми. Такива обяснения категорично отричат каквато и да е връзка към нормалното мислене.

В КРАЙНА СМЕТКА, ПАТЕНТЪТ НА ВИРУСА ЕБОЛА ПРЕДОСТАВЯ ПРАВНО ОСНОВАНИЕ ЗА ПРИНУДИТЕЛНИ ДЪРЖАВНИ КАРАНТИНИ – И ДОРИ МЕДИЦИНСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ – НА ЖЕРТВИТЕ НА ЕБОЛА.
„Ебола е генетично модифициран организъм“ Това, което посочвам в тази история е само една малка част от престъплението срещу човечеството, което се случва пред очите ни. Сега съм убеден, че тази епидемия Ебола е много вероятно да не е случайност, и много учени в Африка искрено се съгласяват, че огнището, всъщност, е внедряване на биологично оръжие.

„Ебола е генетично модифициран организъм (ГМО)“, заявява д-р Кирил Бродерик, професор по патология на растенията, на първа страница, публикувана в Либерийски Наблюдател (Liberian Observer).
Хоровиц потвърди съществуването на Американска военно-медицинска индустрия, която провежда тестове на биологични оръжия под прикритието на администриране на ваксини за контрол на болести и подобряване на здравето на „черни африканци в чужбина.“

МЕСТАТА ОКОЛО АФРИКА И ЗАПАДНА АФРИКА СА БИЛИ НАГЛАСЕНИ ПРЕЗ ГОДНИНИТЕ ЗА ТЕСТВАНЕ НА НОВОПОЯВЯВАЩИ СЕ БОЛЕСТИ, ПО-СПЕЦИАЛНО ЕБОЛА.

Световната Здравна Организация (СЗО) и няколко други агенции на ООН са били замесени в избора и примамването на африкански държави да участват в събитията на тестване, насърчаване на ваксинации, но преследвайки различни тестващи режими.

АФРИКАНСКИТЕ ЛИДЕРИ И АФРИКАНСКИТЕ СТРАНИ ТРЯБВА ДА ПОЕМАТ ВОДЕЩА РОЛЯ В ЗАЩИТАТА НА БЕБЕТА, ДЕЦА, АФРИКАНСКИ ЖЕНИ, МЪЖЕ И ВЪЗРАСТНИ ХОРА. ТЕЗИ ГРАЖДАНИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ КАТО МОРСКИ СВИНЧЕТА!

Африка не трябва да е континента  за изхвърляне и отлагане на опасни химикали, опасни лекарства и химически или биологични агенти на нововъзникващи болести.

Има спешна нужда от положителни действия в защита на по-малко заможните, по-бедни страни, особено африканските граждани, чиито страни не са толкова научно и индустриално дарени, като Съединените щати и повечето западни страни, източници на повечето вирусни или бактериални ГМО, които са стратегически, предназначени за биологични оръжия.

НАЙ-СМУЩАВАЩО Е, ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ РАЗВИВА ДЕЙНОСТ НА  ВИРУСНА ХЕМОРАГИЧНА ТРЕСКА, ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА ЛАБОРАТОРИЯ НА БИОТЕРОРИЗЪМ В СИЕРА ЛЕОНЕ. СВЕТЪТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗТРЕВОЖЕН.
Всички африканци, американци, европейци, хора от Близкия Изток, азиатци и хора от всеки конклав на Земята трябва да са смаяни. Африканските хора, особено гражданите на Либерия, Гвинея и Сиера Леоне са жертви и умират всеки ден.

Източник: http://www.naturalnews.com Автор: Mike Adams, the Health Ranger
http://biopogled com/


 

eXTReMe Tracker