|

Суровоядство

Share

Определянето на интервала за хранене става според дължината на провежданите курсове на разтоварване. При късите курсове от 3 до 7-8 дни интервалите варират от 8 до 20 дни. Но когато се провежда пълен курс от 14-20 или 25 дни, продължителността на интервала трябва да бъде от 4-5 до 7-8 седмици, като се следи нормализирането на общото състояние.

продължава>

Share

Самодисциплината е на твърде ниско ниво и той е безволев както в службата, така и в семейните си задължения.
Този начин на живот може да доведе не само до сериозни разстройства в храносмилателния апарат, до натрупване на килограми и разнообразни тежки последствия от затлъстяването, но и до цялостно разстройване и объркване на живота му.

продължава>

Share

Почти всички пушачи страдат от нарушена инервация на кръвоносните съдове и лесно получават спазми на мускулните капиляри, виене на свят, пристъпи на парализа.
При младежите никотинът отслабва волята за живот и пречи на нормалното им развитие.
Най-лошото при тютюнопушенето е, че се променя слюнката в устата и това нарушава храносмилателния процес. С течение на времето от тютюневия дим се разрушават клетките на слюнчените жлези, които отделят ензима птиалин.

продължава>

Share

ГЛАДЪТ – ПРИЯТЕЛ И ЛЕКАРСТВО-Лидия Ковачева
ПРЕДГОВОР
Скъпи читатели,
Тази книга представя уникалната лечебна система на Лидия Ковачева, която е значителен принос в световната практика по гладолечение.
За първи път български автор поставя въпроса за гладолечението и създава чисто българска система с омекотена форма на гладуване - плодово-чайния
разтоварителен режим. Тя е съвършено различна от съществуващите досега в света, неповлияна и незаимствана от тях.

продължава>

eXTReMe Tracker